Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВДоволни сме от постигнатите резултати до момента, започна

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВДоволни сме от постигнатите резултати до момента, започна
Коментари Харесай

Здравният министър: Готвим се за третата вълна

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

" Доволни сме от постигнатите резултати досега ", стартира обичайния четвъртъчен брифинг здравният министър проф. Костадин Ангелов.

" Те ни дават право да проявим рационална доза оптимизъм, че сме създали всичко вярно досега, само че не ни дават право да проявим лековерие, тъй като постигнатото е доста нежно. Европа се готви за трета вълна. Не желая да бъдем лекомислени. Искам да бъдем подготвени, в случай че тази трета вълна пристигна у нас със силата, която е в Европа. Португалия е пред съществено тестване за здравните си управляващи. Германия й изпраща помощ.

Призовавам българските жители към разсъдък и към успокоение. На 12 часова база следим всяко едно число, проучваме всяка наклонност и сме подготвени да предприемем нужните дейности, в случай че се наложи.
9875 са изследвани за последното денонощие, 720 са новите случаи. 52 години е междинната възраст на инфектираните, 24 са под 18 години. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР